Over ons

De missie van Greenvalley Health Products is om een bijdrage te leveren aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Dit doen wij door innovatieve producten te ontwikkelen met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Ons zeskoppige team bestaat uit: Henk (dierenarts), Melissa (R&D assistent), Ingrid (dierfysioloog, voeding), Boudine (officemanager), Hilde (contentspecialist) en Rita Sophie (directeur, adviseur).


Op basis van wetenschap

Wij vinden het belangrijk dat de producten die we ontwikkelen wérken. We beginnen altijd met de vragen en problemen die we tegenkomen in de praktijk en wat er wetenschappelijk over bekend is. We doen grondig literatuur- en laboratoriumonderzoek over de werking en de juiste samenstelling van het product. Daarna testen we het product bij een paar dieren onder zorgvuldige begeleiding. Als dat succesvol is gaan we over op grootschaliger onderzoek in de praktijk. Het liefst betrekken we bij het uittesten van nieuwe producten onze beoogde klanten: zij kunnen het best beoordelen of een product aan hun verwachtingen voldoet.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid belangrijk bij het ontwikkelen, produceren en verzenden van onze producten. Onze producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij we letten op een duurzame productie. Onze flacons van plastic zijn recyclebaar en het vulmateriaal in onze verpakkingen is biologisch afbreekbaar. Helaas is het nu nog te duur en onpraktisch om bio-afbreekbaar plastic te gebruiken, maar hopelijk komt daar in de nabije toekomst verandering in.

Persoonlijk advies

We kunnen ons voorstellen dat je ondanks alle informatie op de website nog vragen hebt over de toepassing van onze producten in jouw situatie. Daarom staan wij altijd voor je klaar om je te helpen met persoonlijk advies en toelichting. En we vinden feedback en ervaringen van onze klanten ontzettend waardevol! Daarmee kunnen wij onze producten nóg beter maken. Hoe kunnen we je helpen?