Privacyverklaring

Wie zijn we

Ons site-adres is: https://greenvalleyhealthproducts.nl.

Inleiding:

Bij het gebruik van onze webshop komen wij in het bezit van uw persoonsgegevens. Dit zijn gegevens die herleiden naar u als persoon. Greenvalley Health Products heeft deze gegevens nodig om de bestelling rond te maken en het pakket naar u op te kunnen sturen. Gegevens die wij hiervoor nodig hebben zijn: Naam, adres en het e-mailadres. Hieronder leggen wij aan u uit wie wij zijn, waarom wij uw gegevens bewaren, hoelang deze bewaard blijven, hoe u deze kunt inzien en hoe u deze kunt laten verwijderen.

Inhoudsopgave

  • Onze identiteit
  • Cookies
  • Doeleinden voor de verwerking
  • Duur van de opslag
  • Beveiliging
  • Met wie worden uw gegevens gedeeld
  • Recht op inzage, rectificatie of wissen van persoonsgegevens
  • Klachten

Onze identiteit

Greenvalley Health Products BV.

Agro Business park 32

NL-6708 PW Wageningen

KVK-nummer:                81139063

Telefoonnummer:           +31 317 479 732

Emailadres:                   info@greenvalleyhealthproducts.nl

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Doeleinden van de verwerking:

Als u als klant iets besteld uit de webshop zijn de persoonsgegevens van belang om de bestelling te kunnen verzenden en u op de hoogte te houden van uw bestelling. Ook voor het eventueel verwerken van retouren zijn de gegevens van belang. De gegevens die wij van u nodig hebben zijn: Emailadres, woonadres en eventueel bezorgadres, naam, IP-adres, telefoonnummer en uw betaalgegevens.

Duur opslag gegevens

Uw gegevens worden 3 jaar na aankoop bewaard. Dit is gebaseerd op het eventuele verloop het product. Elk product is voorzien van een batchnummer. Zo is voor Greenvalley Health Products altijd terug te vinden waar de producten heen gaan. Mocht er iets mis zijn met een product dan kunnen wij u hierover informeren.

Beveiliging

Het beveiligen van uw adresgegevens is voor Greenvalley Health Products van groot belang. De website is ingericht met een versleutelde en veilige verbinding. U kunt dit herkennen aan de https-vermelding die vooraan het webadres staat. Daarnaast hebben we met alle externe partijen waar we mee werken, bijvoorbeeld het postverwerkingsbedrijf dat uw bestelling aflevert, of de betalingsprovider, een zogeheten verwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomsten is schriftelijk vastgelegd hoe er met uw gegevens wordt omgegaan.

Met wie worden persoonsgegevens gedeeld

– Logistiek dienstverlener, dit is het bedrijf dat de bestelling aflevert. Wij werken met PostNL.
– Betalingsprovider, dit is het bedrijf dat de betaling afhandelt van uw bestelling. Wij werken met Mollie.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Het kan natuurlijk zijn dat u wilt weten welke gegevens wij van u bewaren, uit nieuwsgierigheid, om te kijken of deze kloppen of om een andere beweegreden. Dit is uw goed recht. Ook kunt u uw gegevens indien gewenst, laten wissen.

Voor inzage, rectificatie of het wissen van persoonsgegevens kunt u contact opnemen via:

+31 88 202 73 73 of info@greenvalleyhealthproducts.nl


Disclaimer 

Bestelling plaatsen
Wij gebruiken deze gegevens alleen om jouw order te verwerken, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 7 jaar bewaard volgens het wettelijk bepaalde termijn gesteld door de belastingdienst.

Inloggen webshop
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om jouw persoonlijke account te creëren en beheren, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard. 

Registreren
Wij gebruiken jouw persoonsgegevens om jouw persoonlijke account te creëren en beheren, niet voor commerciële doeleinden zoals advertenties. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Klachten

Het kan natuurlijk zijn dat u niet tevreden bent over ons privacy beleid, wij hopen dat u dit dan gelijk aan ons laat weten, zodat we uw onvrede zo snel mogelijk kunnen wegnemen. U kunt dit doen door ons een e-mail te sturen met het onderwerp: Klacht naar: info@greenvalleyhealthproducts.nl

of telefonisch contact met ons op te nemen via: +31 317 479 732

Daarnaast heeft u het recht om u zich met uw klacht te richten tot Autoriteit Persoonsgegevens.